welkom - bienvenue - welcome

KERST 2018


AGENDA DECEMBER 2018


vrijdag 21 december 2018 - 20u
WINTER EQUINOX DREAMTIME HEALING
met Roel Crabbé, Griet Heylen & Patrik Niels

Dreamtime Healing

De Dreamtime Healings zijn rituelen waarin de kracht van Klankhealing en Sjamanisme samenkomen. In deze sterke rituelen werken Griet en Roel samen met Patrik om een diepgaand, helend veld te creëren via klankwerk en sjamanistische healing.

Het thema van deze dreamtime is "Light of the Infinite". Op deze Midwinteravond komen we samen in een krachtige ceremonie om ons opnieuw te openen voor het innerlijke licht dat altijd helder schijnt in onze kern. Een ceremonie om onze ware kracht en essentie te omarmen en voeden.

> lees verder ...

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


AGENDA JANUARI 2019


vrijdag 25 januari 2019- 20u
GRATIS AVONDWORKSHOP
met Roel Crabbé

Gratis Avondworkshop Roel Crabbe

In 2013 & 2014 gaf Roel verschillende "Licht van Transformatie" workshops in Merlyn en Koningsteen. Grote groepen mensen kwamen er samen om met spiritueel licht te werken voor persoonlijke healing.
Na een volgeboekte avondworkshops in 2017 en 2018 zal Roel op vrijdag 25 januari 2019 in Merlyn opnieuw een gratis lichthealing-workshop geven, maar deze maal met de focus op healing voor onze relatie met de Wereldziel. Er is geen voorkennis nodig.

> lees verder ...

Roel Crabbe

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


weekend 26-27 januari 2019 - telkens van 10 tot 18u
basiscursus
SJAMANISME

met Roel Crabbé

basiscursus Sjamanisme

Leer zelf werken met de sjamanistische trancereis ...
Centraal in dit weekend staat het leren werken met de sjamanistische trancereis naar de 3 spiritwerelden: de onderwereld, bovenwereld en middenwereld. Je leert hoe je op een veilige en goede manier de sjamanistische bewustzijnstoestand kan bereiken via de tranceritmes van de sjamaantrom en ratel.

> lees verder ...

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


meer aktiviteiten voorjaar 2019 ...


zaterdag 6 april 2019
concert
SHAMANIC MANTRA CONCERT

met Surya & Sakshin

 TIPS UIT MERLYN's HERBRONNINGSWINKEL

- - - -
BLAASINSTRUMENTEN & ETHNISCHE FLUITEN
fluiten

Bij Merlyn hebben we een uitgebreide verzameling ethnische fluiten voorradig. Niet enkel de alombekende Native flute (indianenfluit), of de Indische bansuri, maar ook de Chinese Xiao, BaHu of Hulusi, evenals de Japanse Shakuhachi, de Hawaiaanse Xaphoon, de boventoonfluit, panfluiten, ocarina's, schelphoorns en didgeridoo's. Uit kan ze allemaal vrijblijvend komen uitproberen.

> meer informatie over onze blaasinstrumenten ...

Native flutes
- - - -
KLEINE PERCUSSIE & RATELS
percussie

Wij beschikken over een ruim aanbod aan kleine percussie, gaande van vele verschillende ratels uit tradities van alle uithoeken van de aardbol, tot belletjes, voetbellen, cymbaaltjes, tingsha's, mini-cajon, kanjira, tamboerijn en andere kleine trommeltjes, percussiesets voor kids, en zoveel meer.

> meer informatie over onze kleine percussie instrumenten ...

tingshas

EARTH GONG - Ø 91cm
Earth gong

Naast de populaire "Flower of Life" gong, hebben we nu ook de 'Earth gong' beschikbaar. Deze gong is een handgemaakt meesterwerk, geproduceerd in Duitsland.

De 'Earth gong' is gestemd op 136,10 Hz, wat overeenkomt met de frekwentie van een jaar, of beter nog van één rotatie van de aarde rond de zon, en dit verhoogd met 32 oktaven om de toon hoorbaar te maken. Deze gong is een aangewezen instrument om u te ontdoen van stress, om innerlijke vrede terug te vinden, geblokkeerde energiebanen vrij te maken en evenwicht te herstellen.

> meer informatie ...

- -
ZUMIS - het nieuwe boek + CD van BARBARA COOL
Zumis

ZUMIS zijn korte krachtige liedjes voor kinderen die elk een specifieke intentie of emotie aanraken. ZUMIS zing je regelmatig als tussendoortje naar gelang de intentie die je wenst neer te zetten. Door amper twee minuutjes te ‘ZUMIËN’ breng je de groep - of het nu je klas is of je gezin - tot rust of tot actie, tot verbinding of tot verdraagzaamheid, tot stilte of tot discipline, tot focus of tot dankbaarheid… wat er op dat moment nodig is.

ZUMIS doen wonderen!

> meer informatie ...

Barbara Cool
- -

Blessings to you all,
Patrik NIELS & Myriam CAYET

© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be - www.merlyn.be