welkom - bienvenue - welcome

AGENDA JUNI 2018


donderdag 7 juni 2018 - 20u
SHAMANIC MANTRA CONCERT
met Surya & Victor G. Cruz

Shamanic Mantra concert

In dit concert komen klanken vanuit India samen met oeroude sjamanistische instrumenten vanuit verschillende culturen. De helende kracht van mantra smelt hier samen met diepe klanken van de Noord-Amerikaanse fluit, spirit liederen, boventoonzang en trom.

Deel 1: Sacrale liederen en mantra concert
Deel 2: Soundhealing ligconcert

Victor en Surya studeren beiden bij hun meester Sri Prem Baba in Rishikesh, India. Begin 2017 ontmoetten ze elkaar en speelden ze een aantal keer samen voor Sri Prem Baba in de Awaken Love band. De resonantie die ze daar voelden in hun klankwerk was de aanzet tot een verdere samenwerking.

> lees verder & geniet van de video en geluidsfragmenten ...

locatie: Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


vrijdag 15 juni 2018 - 20u
DREAMTIME HEALING - RITUAL HEALING
met Roel Crabbé, Griet Heylen & Patrik Niels

Dreamtime Healing

De Dreamtime Healings zijn rituelen waarin de kracht van Klankhealing en Sjamanisme samenkomen. In deze sterke rituelen werken Griet en Roel samen met Patrik om een diepgaand, helend veld te creëren via klankwerk en sjamanistische healing.

Het thema van deze dreamtime is "Spirit Healer". In Spirit Healer richt je je op de spirituele dimensies van je ziel, en wordt je uitgenodigd deze voor healing te betreden. Een diepe, helende kracht die sinds de oudheid door sjamanen en healers wordt aangewend.

> lees verder ...

locatie: Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


NOTEER ALVAST IN UW AGENDA ... TIPS & AANRADERS


 NIEUWS UIT MERLYN's HERBRONNINGSWINKEL

- -

VEGAN BUFFALO DRUMS

Vegan drums

Voor wie op zoek is naar een trommel waarbij geen gebruik is gemaakt van dierlijke producten, hebben we een heel gamma Buffalo Drums beschikbaar. Zij zijn vervaardigd uit Remo’s gepatenteerde Acousticon® vellen en bestaan in verschillende varianten.
Een bijkomend voordeel is dat deze trommels onder alle omstandigheden hun spanning blijven bewaren en dus niet onbruikbaar worden bij hoge luchtvochtigheid. Heel handig voor de komende maanden, waarbij de luchtvochtigheid met momenten 75% overschrijdt.

> meer informatie ...RAV DRUM
RAVdrum

De RAV Drum is een heerlijk instrument. Door gebruik te maken van zeer gespecialiseerde technologie is de maker erin geslaagd om uit iedere 'tong' tot 6 verschillende boventonen (harmonischen) te laten weerklinken. Op de grote 'tong' in het midden zijn het er zelfs 7. Je kan deze boventonen afzonderlijk aanspelen waardoor het instrument een bereik van 2 oktaven krijgt. De noten van de RAV drum klinken heel lang door.

Dit fraai gestemde instrument kan zowel door beginnelingen als door professinele muzikanten worden bespeeld. een geschikt instrument voor op een podium, voor in de opnamestudio of voor tijdens een healing sessie of een meditatie. Er zijn verschillende toonaarden beschikbaar, zodat je voor jezelf de geschikte stemming kan uitzoeken. Op onze website vind je meer informatie en enkele inspirerende video's. Oordeel zelf ...

> meer informatie ...

- -
SHRUTI BOX HERSTEMMEN NAAR A=432Hz
432 Hz

shruti boxDe shruti boxen die we uit India ontvangen zijn meestal rond de A=440 à 442 Hz gestemd. Op aanvraag en mits een kleine meerprijs kunnen wij uw instrument nu voor u herstemmen naar A=432 Hz. Ook de meeste shruti boxen die niet bij ons zijn aangekocht, kunnen door ons indien gewenst herstemd worden.

- -
CD 'ENERGY & SOUND' van PETER VERMEULEN
CD Energy & Sound

Peter VermeulenWil je een totale beleving van meditatief ontspannen bij bijzonder inspirerende muziek? 
De instrumenten die bespeeld worden, onder andere sound creation gong , soundsculpturen, klankschalen, native drums, digeridoo, ocean drum, rainstick en monochord, zorgen voor een intense en diepgaande beleving.

> meer informatie ...

- - - -
KRISTALLEN KLANKSCHAAL "FLOWER OF LIFE"
kristallen klankschaal

flower of life bagDeze witte 20cm kristallen klankschaal bestaat uit 99,9% kwarts en is gestemd in F (hartchakra) en versierd met het 'Flower of Life' symbool.
De klankschaal wordt geleverd met bijhorende aanstrijkstok, opzetring en een waterafstotende en schokdempende draagtas die is versierd met het 'Flower of Life' symbool en is gemaakt uit 8mm dik synthetisch rubber met nylon bekleding.

> meer informatie ...

- -
MET DE VERROFOON OP DE TV
Blind Jam

Voor de 'Blind Jam' op 19 april van het TV programma 'Iedereen Beroemd' op de VRT had ik het genoegen om met een glazen xylofoon, de 'verrofoon', en een kristallen klankschaal totaal onvoorbereid en 'in the moment' met pianist Martin en fluitiste Esiman te mogen improviseren. Voor de gelegenheid had ik de klankschaal afgestemd op de verrofoon door er wat water in te gieten waardoor de toon van de klankschaal zakte. Een handige tip die ik van een klant had gekregen.

> bekijk de jam ...

Blessings to you all,
Patrik NIELS & Myriam CAYET

© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be - www.merlyn.be