welkom - bienvenue - welcome

AGENDA MAART 2018


vrijdag 30 maart 2018 - 20u
DREAMTIME HEALING - RITUAL HEALING
met Roel Crabbé, Griet Heylen & Patrik Niels

Dreamtime Healing

De Dreamtime Healings zijn rituelen waarin de kracht van Klankhealing en Sjamanisme samenkomen. In deze sterke rituelen werken Griet en Roel samen met Patrik om een diepgaand, helend veld te creëren via klankwerk en sjamanistische healing.

Het thema van deze dreamtime is "Oneness". In de ceremonie van Oneness word je uitgenodigd terug te keren naar de plek van eenheid in jezelf. Een terugkeer naar de kern van je wezen, die onaangeroerd is door de stormen van het leven.

> lees verder ...

locatie: Anam Cara - Kuypenevijver 27 - 2431 Veerle Heikant


AGENDA APRIL 2018


iedere dinsdagochtend van 10u - 11u30
& woensdagavond
van 19u30 - 21u

vanaf 17 april nieuwe lessenreeks

QI GONG

met Chris Sterckx

Qi Gong

Qi Gong is een eeuwenoude oefenmethode uit China die bestaat uit eenvoudige en rustige bewegingen. De oefeningen zijn gebaseerd op 3 principes: houding (fysiek niveau, jing), ademhaling (energieniveau, qi), voorstellingskracht (spiritueel niveau, shen). De oefeningen zijn zowel in rust als in beweging. De bedoeling is dat je na verloop van tijd je qi of levensenergie leert voelen en activeren.

Iedereen kan dit beoefenen, jong of oud. Je oefent volgens je eigen kunnen.

> lees verder ...

Chris Sterckx

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


zaterdag & zondag 28 & 29 april 2018
start opleiding

SOUNDHEALING TRAINING LEVEL 1
met Surya

Soundhealing Training Level 1

Level 1 is een diepgaande therapie voor jezelf. We gaan dieper in op wat je tegenhoudt om volledig gelukkig te zijn en hoe je dat kan transformeren via klank. De soundhealing technieken, evenals de aanwezigheid van de groep, ondersteunen je in je proces. Na elk weekend krijg je oefeningen mee om het werk meer te verdiepen op jezelf. Tussen elk weekend kom je samen met een medestudent om te oefenen. ​

De training biedt een combinatie aan van kennis en intuïtief ervaringswerk.

> lees verder ...

Surya

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


AGENDA JUNI 2018


donderdag 7 juni 2018 - 20u
SHAMANIC MANTRA CONCERT
met Surya & Victor G. Cruz

Mitsch Kohn

In dit concert komen klanken vanuit India samen met oeroude sjamanistische instrumenten vanuit verschillende culturen. De helende kracht van mantra smelt hier samen met diepe klanken van de Noord-Amerikaanse fluit, spirit liederen, boventoonzang en trom.

Deel 1: Sacrale liederen en mantra concert
Deel 2: Soundhealing ligconcert

Victor en Surya studeren beiden bij hun meester Sri Prem Baba in Rishikesh, India. Begin 2017 ontmoetten ze elkaar en speelden ze een aantal keer samen voor Sri Prem Baba in de Awaken Love band. De resonantie die ze daar voelden in hun klankwerk was de aanzet tot een verdere samenwerking.

> lees verder ...

locatie: Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


NOTEER ALVAST IN UW AGENDA ... TIPS & AANRADERS


 NIEUWS UIT MERLYN's HERBRONNINGSWINKEL


MERLYN goes YouTube


YouTube

Ontdek ons splinternieuw Merlyn YouTube kanaal ...

Onze doel is om regelmatig filmpjes te posten over een bepaald instrument. Dit kan een demonstratie zijn, gespeeld door onszelf of door één van onze lieve klanten. Maar we denken er ook aan om in de toekomst instructiefilmpjes te plaatsen waarin meer uitleg wordt gegeven over hoe een bepaald instrument kan gebruikt worden, zowel in een muzikale als in een therapeutische context. Ook informatie over eventueel onderhoud etc. kan aan bod komen. De filmpjes zijn tevens terug te vinden op onze website bij de betreffende instrumenten.

Veel kijk- en luistergenot.

YouTube


- -
WIND CHIMES ... voor zowel binnen als in de tuin
wind chimes

Het voorjaar is het ideale ogenblik om je tuin op orde te brengen. Met windchimes breng je sprankeltjes van vreugde in je tuin.

Onze windchimes zijn met veel precisie harmonisch gestemd volgens een bepaalde toonladder, volgens een bepaalde stemming. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat ze zowel binnen als buiten kunnen gehangen worden.

> meer informatie ...

Blessings to you all,
Patrik NIELS & Myriam CAYET

© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be - www.merlyn.be