welkom - bienvenue - welcome

AGENDA SEPTEMBER 2018


vrijdag 21 september 2018 - 20u
HERFST EQUINOX DREAMTIME HEALING
met Roel Crabbé, Griet Heylen & Patrik Niels

Dreamtime Healing

De Dreamtime Healings zijn rituelen waarin de kracht van Klankhealing en Sjamanisme samenkomen. In deze sterke rituelen werken Griet en Roel samen met Patrik om een diepgaand, helend veld te creëren via klankwerk en sjamanistische healing.

Het thema van deze dreamtime is "Portal of Healing". Op deze Herfst-Equinox betreden we de poort naar diepere healing. We verbinden ons met de Westenkracht van het Medicijnwiel, die ons leert over healing, het loslaten van wat voorbij is en belichamen van mededogen.

> lees verder ...

locatie: Anam Cara - Kuypenevijver 27 - 2431 Veerle Heikant


AGENDA OKTOBER 2018


vanaf 2 oktober 2018
iedere dinsdagochtend
van 10u - 11u30
lessenreeks
QI GONG

met Christine Sterckx

Qi Gong

Qi Gong is een eeuwenoude oefenmethode uit China die bestaat uit eenvoudige en rustige bewegingen. De oefeningen zijn gebaseerd op 3 principes: houding (fysiek niveau, jing), ademhaling (energieniveau, qi), voorstellingskracht (spiritueel niveau, shen). De oefeningen zijn zowel in rust als in beweging. De bedoeling is dat je na verloop van tijd je qi of levensenergie leert voelen en activeren.

Iedereen kan dit beoefenen, jong of oud. Je oefent volgens je eigen kunnen.

> lees verder ...

Chris Sterckx

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere

 NIEUWS UIT MERLYN's HERBRONNINGSWINKEL

- -

Reeds geruime tijd was het ons duidelijk dat de omschrijving "Ontmoetingsplaats voor Zelfontplooiing en Herbronning" in onze titel niet echt meer weergaf wat Merlyn nu eigenlijk is. Ook de link met klank en muziek was hierin niet aanwezig. Aangezien onze klanten uit beide landsdelen afkomstig zijn, en zelfs van ver buiten de landsgrenzen, leek het ons tevens goed om een Engelstalige titel te bedenken. Eigenlijk vonden we gewoon ook geen gepaste Nederlandstalige omschrijving die goed klonk.

Na maanden tevergeefs zoeken naar de juiste woorden, de juiste klank, de juiste sfeer, kwamen tijdens onze voorbije vakantie de woorden als vanzelf. De magische combinatie van muziek, samenzang, mantra's, yoga, diepe gesprekken, stralende zon, bruisende zee, strand, maaneclips, vallende sterren, krekelgezang en nachtelijk uilengeroep hadden duidelijk voor de juiste inspiratie gezorgd. Dat was het, dat klonk geweldig ... "Connecting through the Spirit of Sound & Music". Deze omschrijving voelt voor ons helemaal juist aan. Dit is waar Merlyn voor staat ... de winkel, de concerten, de meditaties, de workshops, de opleidingen, de voordrachten, etc.

Welkom bij Merlyn.

- -
MOSEÑO - MOXEÑO - MOHOCEÑO
Moseño

De Moseño is een traditionele fluit uit Bolivië. De betoverende klank kan je best ergens plaatsen tussen die van een boventoonfluit en een fujara. Deze moseño is in Portugal vervaardigd volgens de aloude technieken uit de Andes.

 

> meer informatie en een geluidsfragment ...

- - - -
NIEUWE LEVERING GONGS
Gongs

De voorbij weken zijn er meer dan 20 nieuwe gongs geleverd bij Merlyn: Tamtam gongs, Feng gongs & Sun gongs in vele verschillende afmetingen.

> meer informatie over onze gongs ...

- -
WIT 'SHANTI OM' HARMONIUM
Harmonium

Dit prachtige witte harmonium met 'OM' motief is van uitstekende kwalitiet en biedt een volle, heldere en warme klank.
Met zijn glanzende witte uiterlijk zou dit instrument alvast perfect kunnen geîntegreerd worden in een Kundalini yoga sessie.

> meer informatie ...

Moseño
- -
SHRUTIBOX in G
Shrutibox

Uitzonderlijk hebben we op dit ogenblik enkele shrutiboxes voorradig die niet in de gebruikelijke C (do) zijn gestemd, maar wel in de extra lage stemming G (sol), waardoor het instrument nog dieper en warmer gaat klinken.
We hebben helaas slechts enkele exemplaren voorradig.

> meer informatie over ons aanbod shrutiboxes...

- -
THE BEAST - EEN XXL BASSDRUM
bassdrum

"the Beast" ... Ø 100cm ... unieke drum ... voor de meest krankzinnige bass drum klank.
Wie heeft er nood aan wat gronding?

 

 

> meer informatie ...

- -

Blessings to you all,
Patrik NIELS & Myriam CAYET

© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be - www.merlyn.be