welkom - bienvenue - welcome

AGENDA SEPT 2019


zondag 29 september 2019 - 14u
JAI-JAGDEESH
in concert


Jai-Jagdeesh

 

As the concert in Leuven was sold out and we got so many request for a concert ticket, we decided to add another concert in another part of Belgium.

Jai-Jagdeesh is the rockstar of mantra, the sparkle of Kundalini yoga, a joy to be with, a delight to listen to.... and yes, she is coming back and you can join us!

An unmissable evening with one of the world’s sweetest, silliest, most divine singers. You’ll probably sing, you might dance, and you’ll definitely laugh. Join Jai-Jagdeesh and her phenomenal band for a deep, groovy, soulful good time.

 

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


AGENDA OKT 2019


donderdag 3 oktober 2019 - 20u - Arsonic (Mons)
zondag 6 oktober 2019 - 19u - Bozar (Brussel)
concert

NEW SHAMANIC MUSIC
met Laure Stehlin, Patrik Niels, Charles Michiels & Jean-Paul Dessy

New Shamanic Music

In sjamanistische rituelen neemt muziek een cruciale plaats in als medium tussen de sjamaan en de geestenwereld.

Ethnische en traditionele muziekinstrumenten creëren samen met de instrumenten van het ensemble Musiques Nouvelles een nieuw en uniek klankenritueel.

Via de kracht van geluid en ritme nemen ze je mee op een reis naar de kern van een verborgen leven: een wereld waar mensen, natuurkrachten, en spirits elkaar ontmoeten.

> lees verder ...

locaties: Arsonic – 106, Rue de Nimy - 7000 Mons (Bergen) / Bozart - Ravensteinstraat 23 - 1000 Brussel


AGENDA NOVEMBER 2019


maandag 4 november 2019 - 20u
ECSTATIC INNER UNIVERSE concert

MITSCH KOHN

Mitsch Kohn

Mitsch KohnDiving into your inner universe and re-connect deeply with yourself.

The heartopening intuitive music of the sound mystic Mitsch Kohn unfolds in the moment of playing and opens the gates to sacred spaces beyond mind.

During the session there is nothing to do, nothing to achieve, no goal. Immersed in the healing sounds of free-flowing piano melodies and shamanic voice & drums you easily dive into the space where you´ll just „be“ and feel the whole spectrum of yourself fully… you encounter yourself deeply as far as you let it happen.

> lees verder ...

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


vrijdag 8 november 2019
GRATIS AVONDWORKSHOP

LICHT VAN TRANSFORMATIE & DE WERELDZIEL
met Roel Crabbé

Roel Crabbé

De voorbije jaren gaf Roel verschillende "Licht van Transformatie" workshops bij Merlyn en in Koningsteen. Grote groepen mensen kwamen er samen om met spiritueel licht te werken voor persoonlijke healing.

Op vrijdag 8 november zal Roel bij Merlyn opnieuw een gratis lichthealing-workshop geven. Er is geen voorkennis nodig.

> lees verder ...

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


weekend 9-10 november 2019
START DIEPGAANDE TRAINING IN SJAMANISTISCHE KLANKHEALING

SPIRIT IN KLANK
met Roel Crabbé

Roel Crabbé

"Spirit in Klank" is geen klankhealingtraining van A tot Z, maar gericht op een specifieke vorm van klankhealing waarin de verdieping van je eigen sjamanistisch werk centraal staat, vanuit de visie en benadering die eigen is aan Roel zijn werk. Het gebruik van de stem, trom en ratel zullen, samen met je verbinding met de spiritwereld, een grote plaats innemen.

> lees verder ...

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


AGENDA DECEMBER 2019


zondag 15 december 2019 - 15u
IN CONCERT

Leki & Nicolas Mortelmans

We hebben een samenleving waarin we steeds gehaaster leven. Het is heel gemakkelijk geworden om jezelf compleet voorbij te lopen, het spoor bijster te geraken, tegen dikke muren te botsen en je goede – fysieke, mentale en emotionele – gezondheid weg te zien glippen.

Niemand is er volledig immuun voor. Ook zangeres Leki heeft dat aan de levende lijve ondervonden. De Belgisch-Congolese startte haar muzikale carrière toen ze 12 jaar oud was. Als hiphopartieste bracht ze platen uit, won awards, gaf optredens en werd 15 jaar lang gevraagd als presentatrice voor televisie- en radioprogramma’s. Alles leek vlot te verlopen …

Een malaria, een overvolle agenda, grote emotionele uitdagingen en een druk bezet hoofd dat alle signalen van het lichaam negeerde, zorgden uiteindelijk voor een mega burn-out.

Na een stop van ruim 3 jaar zorgt muziek weer voor een frisse start. Bij wijze van therapie schreef Leki tal van nieuwe liedjes die ze graag met je deelt. Urban acoustic, intiem gebracht: stem, gitaar, percussie en sitar onder begeleiding van Nicolas Mortelmans.

“Wat het einde lijkt, is soms gewoon een nieuw begin”

> lees verder ...

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


NOTEER ALVAST IN UW AGENDA ... PERSOONLIJKE TIPS & AANRADERS


 NIEUWS UIT MERLYN's HERBRONNINGSWINKEL


HIGH SPIRITS CROW FLUTE
Crow flute

Native fluteDe High Spirits Crow fluiten zijn vervaardigd uit 'ebonized' walnoot, een hardhout, ingelegd met turquoise cabochons, die bijdragen aan de natuurlijke schoonheid van de fluit. De houten fluit is afgewerkt met een beschermlaag van niet-toxische olie, waardoor de fluit een duidelijke, heldere stem heeft.

Native flutes zoals deze crow fluit zijn heel makkelijk te bespelen. In onze winkel helpen we je graag in enkele minuutjes op weg.

Crow flutes zijn beschikbaar in A, G en F#.

> meer informatie ...


DAFF - the large SUFI frame drum
Daff

De Daff is de grote Perzische framedrum die vaak in Sufi ceremonieën wordt gebruikt. Typerend voor de Daff zijn de vele ringen aan de binnenzijde van de trommel, die zorgen voor het typisch geluid.

> meer informatie ...


NIEUWE HANDPANS VAN CHAYA
Cajon custom

Chaya handpansChaya Handpan - een klank die je raakt

Chaya-handpandrums zijn fantastische ritmische en melodische instrumenten, gemaakt volgens een uniek proces. Ze klinken prachtig en raken je diep.
De kenmerken van deze handpan? De rijke klankkleur, de mooie resonantie, de combinatie van kracht en gevoeligheid in het metaal, en de natuurlijke respons bij het spelen. Chaya-handpandrums geven je ontspanning, plezier en vreugde. Met ruimte voor verstilling en verbinding met jezelf, maar ook om je plezier te delen met de mensen om je heen.

> meer informatie ...


PHOENIX HANDPAN OIL
Crow flute

handpan oilDraag uitstekend zorg voor je handpan met deze fantastische Phoenix handpan olie.

Door intense aanraking van de handpan met je handen en vingers, tasten de zuren die in je zweet aanwezig zijn het metaal van het instrument aan. Daarom is het belangrijk om je handpan goed te onderhouden door ze na elk gebruik af te vegen met een microvezeldoekje en ze op regelmatige basis te behandelen met olie of wax.

Door haar natuurlijke ingrediënten en etherische olie met antibacterieel effect, helpt deze Phoenix handpan olie het stof en het vuil te verwijderen van je handpan. De olie creëert een beschermlaag evenwel zonder enig residu achter te laten. Na de behandeling ziet je handpan er opnieuw glanzend uit.

> meer informatie ...


SHRUTI BOX in 432Hz
Crow flute

Native fluteShruti boxen die we uit India ontvangen zijn meestal rond de A=440 à 442 Hz gestemd. Op aanvraag en mits een kleine meerprijs kunnen wij uw instrument voor u herstemmen naar A=432 Hz. Sommige mensen vinden de iets lagere stemming in 432Hz zachter en meer natuurlijk, harmonisch en helend dan de standaard stemming in 440Hz.

OPGELET: Aangezien shrutiboxes niet zomaar snel even kunnen worden herstemd, maakt de 432Hz stemming het onmogelijk om dit model samen met instrumenten in standaard 440Hz-stemming te spelen.

Ook de meeste shruti boxen die niet bij ons zijn aangekocht, kunnen door ons indien gewenst herstemd worden.


NOTITIEBOEKJES van Roel Crabbé & Griet Heylen
Notitieboekjes Roel Crabbe

Vier prachtige hardcover-notitieboeken met kunstwerken van Roel Crabbé en Griet Heylen op de omslag en een gedicht op de eerste pagina.

18 x 24cm.

> meer informatie ...


Blessings to you all,
Patrik NIELS & Myriam CAYET

© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be - www.merlyn.be