|
|
|
|
|
|
|
|


Wij zaten vooraan op de medidatiekussens bij het eerste concert. Wij hebben geen foto's voor jullie. Maar, wij hebben ongelooflijk genoten van de hemelse muziek. Zelfs als Terry spreekt, en hij is daar niet erg vlot in, zijn de klanken van zijn stem helend. Voor ons is het duidelijk dat beiden heel het universum achter zich hebben in wat ze doen.
Bedankt !!! (Nadia & Luc Covents)

Het concert in de kerk heeft een onvergetelijke indruk nagelaten. De prachtige tonen die je deden wegdromen. De kracht van Terry's improvisaties en talent veelvuldig gereflecteerd in de meest uiteenlopende composities. Stuk voor stuk pareltjes! Ik kan de organisatoren niet genoeg bedanken om hen naar hier te hebben gehaald. (Stefan Beckers)

Ik had nu wel al enkele cd's van Terry Oldfield die ik geregeld beluister en waarin ik me kan laten meeslepen door de warmte en gevoeligheid van zijn muziek, maar het live concert dat ik mocht bijwonen van Terry en Soraya was buitengewoon heerlijk. Ik ben zeker weer van de partij als ze een nieuw concert plannen in België. En mag ik van deze gelegenheid ook gebruik maken om jullie Patrik en Myriam te feliciteren met dit prachtig initiatief en organisatie het moet inderdaad voor jullie ook een prachtige dag geweest zijn als je je droom kan verwezenlijken door zo'n een fantastisch iemand als Terry naar België te laten overkomen. (Jean-Pierre Van Eetveldt)


Het ligconcert vond ik een unieke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Het brengt je eens in een totaal andere ‘mood’ en bewustzijn om zo naar life muziek te luisteren en –niet te vergeten!- het werkt erg ontspannend. Terry en Soraya zijn twee heel sympathieke en wijze persoonlijkheden. (Johan de Meyere en Veerle Mertens)

Ongelooflijk bedankt om deze prachtige mensen naar België uit te nodigen en ons de kans te geven om zo'n wondermooie muziek en energie te mogen voelen en aanraken. Het was helend voor hart en ziel. Ik geniet er nog volop van! (Annemie Van Saene)

"De ontspannende tonen uit de Indische Bamboofluit, ondersteund door het lichte, liefkozende getoeter van de walvissen onder water, klonken als het betoverende gezang van waternimfen en (ver)voerden onze zielen verder in een vrije stroom van rust." (Karel & Rita Vandersloten)

Dit vond ik al het beste wat ik ooit heb meegemaakt op een ligconcert en wat een stem! Alleen vond ik het jammer dat er zovele malen de fits van het fototoestel gebruikt werd. Stoorde wel een beetje, gaf impulsen die niet echt nodig waren. Maar ja, ne mens wil het allemaal vastleggen en zo de herinnering bewaren. Ik heb een CD gekocht en al beluistert = niet te vergelijken, heeft niet hetzelfde effect dan op het ligconcert. Dat was grandioos. Nu wordt het natuurlijk moeilijk om iets te vinden van hetzelfde niveau. Ik heb namelijk van heel hoge kwaliteit geproeft. Nog ne dikke proficiat , en ne dikke dank u om deze mogelijkheid aangeboden te hebben. Als je ligconcerten organiseert ben ik graag van de partij. Wie weet is dit een nieuwe verslaving. (Nicole Desmedt)

“At the end of the Path, nothing has to be said.” Van harte dank aan iedereen voor de grandioze ervaring! With Love, (Paul De Man)

Ik ben vorige week naar het ligconcert van Terry oldfield geweest, ik moet zeggen dat ik dit erg mooi vond en dat het kriebelt om zelf op zo'n indian flute te leren spelen... . Eerlijkheidshalve moet ik u wel zeggen dat ik niet optimaal van het concert heb genoten omdat die fotograaf voortdurend foto's zat te trekken en te bewegen wat erg vervelend was. Maar verder, de locatie, het onthaal, de sfeer, ...super!!!


Het concert in de kerk was fenomenaal, ik was helemaal betoverd. Vandaar dat ik mee inschreef voor de workshop. De energie op de workshop voelde voor mij heel zuiver en zeer helend aan. Alleen de muziek tijdens het dansen vond ik minder goed gekozen. Maar al bij al ben ik zeer tevreden dat ik aanwezig was (Anny Lelie)


Dag, ik was aanwezig op de zondag met Terry Oldfield en Soraya...heb ontzettend genoten en het heeft al heel wat in gang gezet weeral, dank je daarvoor. ondanks het feit dat ik voorhand weinig kennis had daarover, was het net datgene en juist die combinatie van meditatie, heling en klanken die ideaal aansloot bij mijn innerlijke vragen... (Erika Pellis)

We vonden het geheel geweldig geslaagd. Wil je hen uit onze naam nog enorm bedanken voor de hartelijkheid, beminnelijkheid en hun enorme vriendschappelijke benadering. De muziek van Terry spreekt ons nog meer aan dan vroeger en Soraya heeft diepe indruk op ons gemaakt door haar spirituele uitstraling. Voor ons is dit een onvergetelijke ervaring en dit smaakt zeker naar meer. Enfin, we zijn grote fans geworden. (Alex en Chantal)

Belgium was the highlight of our trip ... (Terry & Soraya)

met dank aan de fotografen Alex en Chantal, Stefan, Elke, Terry en Soraya

 

|
|
|
|
|
|
|
|