welkom - bienvenue - welcome

VANAF 1 december ZIJN ONZE DEUREN OPNIEUW OPEN,
ENKEL OP AFSPRAAK
053/84 18 27 - info@merlyn.be

A PARTIR DU 1 decembre NOTRE BOUTIQUE SERA A NOUVEAU OUVERTE,
UNIQUEMENT SUR RENDEZ-VOUS
053/84 18 27 - info@merlyn.be


Om uw bezoek aan onze winkel zo veilig en comfortabel mogelijk te laten verlopen,
hebben wij de volgende maatregelen genomen:

Afin que votre visite à notre magasin se passe le plus confortablement possible et en toute sécurité,
nous avons pris les dispositions suivantes:

 • Om onvoorziene drukte en eventuele wachtrijen buiten te vermijden, hebben we besloten om onze klanten voorlopig enkel op afspraak te ontvangen, tijdens onze gebruikelijke openingsuren (zie hier). U kan ons hiervoor contacteren via telefoon 053/84 18 27 of via e-mail info@merlyn.be.
 • Gelieve uw afspraak zo stipt mogelijk te respecteren. Zo blijft het voor iedereen comfortabel en veilig.
 • Wij stellen alles in het werk om uw bezoek aan onze winkel in de meest veilige omstandigheden te laten verlopen.
 • Wij rekenen op het respect en het gezond verstand van onze klanten om het bezoek aan onze winkel voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Het is voor ieder van ons wat zoeken en aanpassen, en niet iedereen is daar even flexibel in. We vragen dus ook wat geduld.
 • Als u liever nog even wacht om naar de winkel te komen, kan u ons altijd vragen om een instrument op te sturen. Wij versturen regelmatig pakjes, over de hele wereld. Of misschien vindt u wat u zoekt in onze splinternieuwe webshop.

 

 • Pour éviter toute affluence et d'éventuelles files d'attente, nous avons décidé de recevoir nos clients uniquement sur rendez-vous, et ce pendant les heures d'ouverture habituelles (voir ici). Pour ce vous pouvez nous contacter par téléphone au 053/84 18 27 ou par courriel info@merlyn.be.
 • Veuillez respecter votre rendez-vous aussi bien que possible. De cette manière ce sera confortable pour chacun de nous.
 • Nous mettons tout en œuvre pourque votre visite à notre magasin se déroule en sécurité.
 • Nous comptons sur le respect et le bon sens de nos clients pour rendre la visite à notre magasin aussi agréable que possible. Pour chaqu'un de nous une certaine flexibilité et un peu de patience s'imposent.
 • Si vous préférez remettre à plus tard votre visite, vous pouvez vous faire envoyer votre commande. Nous envoyons régulièrement des colis dans différents pays. Ou peut-être trouverez-vous ce que vous désirez dans notre mini boutique en ligne.

EEN NIEUW LOGO - EEN NIEUWE WEBSHOP

Al jaren zijn we op zoek naar een mooi maar eenvoudig logo, dat in enkele trekken weergeeft waar we voor staan. Verschillende keren kwamen er mensen op ons pad die een logo gingen ontwerpen, maar om één of andere reden lukte dat nooit. En dan plots, uit geheel onverwachte hoek is dit ontwerp onlangs naar ons toegekomen en meteen waren we verkocht.
Dus, tadaaaaa, ziehier onze nieuwe baby, ons logo.

favicon


Onze huidige website www.merlyn.be is gebaseerd op een platform waarop we 19 jaar geleden zijn beginnen bouwen. Helaas is de technologie in al die jaren aardig wat veranderd, waardoor onze website niet langer compatibel is met de huidige smartphones en tablets. Ook zijn er vele geluidsfragmenten nog in flash gepubliceerd, wat geen enkele computer nog ondersteunt. Deze technologische beweegredenen samen met de recente covid maatregelen, hebben ons aangezet om onze huidige website wat op te frissen, maar tegelijk een splinternieuwe webshop op te starten.
Uiteraard verkiezen wij dat u onze instrumenten hier ter plekke in onze fysieke winkel in Erpe-Mere komt voelen en uitproberen, en dat wij u met raad en daad kunnen bijstaan, maar we beseffen dat dit in de huidige omstandigheden niet altijd mogelijk is. Vandaar dat we zijn overgegaan tot deze webshop. Hij is nog in volle opbouw maar wel volledig functioneel. Veel surfgenot.


vrijdag 4 december 2020 om 20u
GRATIS ONLINE CONCERT "Back to New Shamanic Music"

New Shamanic Music

Met enige trots mag ik het eerste online concert aankondigen van ons muzikaal project "New Shamanic Music", in het kader van de eerste editie van het "festival des musiques sacrées" dat voor iedereen vrij toegankelijk is en wordt aangeboden van 4 tot 12 december. Wij openen het festival op vrijdag 4 december om 20u. Het concert kan bekeken en beluisterd worden op de Facebook pagina van Surmars of via hun Youtube kanaal.

In sjamanistische rituelen neemt muziek een cruciale plaats in als medium tussen de sjamaan en de geestenwereld. Ethnische en traditionele muziekinstrumenten creëren samen met de instrumenten van het ensemble Musiques Nouvelles een nieuw en uniek klankenritueel. Via de kracht van geluid en ritme nemen ze je mee op een reis naar de kern van een verborgen leven: een wereld waar mensen, natuurkrachten, en spirits elkaar ontmoeten.

 • Laure Stehlin: fluiten, zang
 • Patrik Niels: sjamanistische instrumenten, zang
 • Charles Michiels: klarinetten, zang
 • Jean-Paul Dessy: cello, zang
 • Jarek Frankowski: geluidstechniek

Ziehier een voorproefje ...

New Shamanic MusicBlessings to you all,
Patrik NIELS & Myriam CAYET

© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be - www.merlyn.be